Az édesapám kedvence

A férfiak általában nem szoktak túl érzékenyek lenni, azt is mondhatnám, hogy nagyon nehéz őket igazi meglepetésben részesíteni, hát még könnyeket csalni a szemükbe mondjuk egy-egy ajándékkal. Az én édesapám pedig még az átlagnál is nehezebb eset. Örül ő mindennek, bármilyen ajándékot kap tőlünk mindig értékeli és meglátja benne a szépet, de még sosem éreztem rajta, hogy olyan könnyekig hatódottan örülne valaminek, és nagyon szerettem volna neki legalább egyszer adni egy ilyen ajándékot.

Hála a jó égnek azért csak sikerrel jártam, bár pár évig kellett próbálkoznom azért. Történt ugyanis, hogy átköltözött egy nagyobb irodába, hiszen ügyvéd, és úgy gondoltam, hogy szeretnék neki valami személyeset, de még se túl személyeset adni az irodába. Valamit, amitől azért mindig eszébe jutok ha ránéz, de ha más ránéz, akkor csak egy dísztárgy vagy bármilyen kiegészítő, és nem fedi fel a családi titkot és az érzelmeket. Hála a jó égnek és egy tökéletes weboldalnak, na és persze a barátnőm ajánlásának, sikerrel is jártam.

A szalaibalazs.hu oldalon ugyanis rengeteg gyönyörű vászonkép található, de csak egy, ami az én édesapámnak nem csak a gyerekkorát, és a mi gyerekkorunkat, de a régi szép emlékeket, a Balatoni nyaralásokat és sok-sok év felhőtlen játékát is felidézi, egy Levendula vászonkép. A nagymamám kedvenc virága a levendula, és mi is sokat szedtünk minden egyes nyaraláson a Balaton parton. Nem is kell mondanom, hogy amikor kibontotta és meglátta mi van a képen, könnyek szöktek a szemébe. Hihetetlen módon meglepődött és nagyon meg is örült. Tényleg minden emléket eszébe juttatott és nagyon jó volt látni az öröm könnyit. Azóta is mindig megcsodálom ezt a képet, ha bemegyek az irodájába.